De volgende onderwerpen worden hieronder behandeld:

  • Een baby fotoshoot bij LoLo

  • Wat neem je mee naar de fotoshoot?

  • Hoe ziet een dagje fotoshoot eruit?

Een baby fotoshoot bij LoLo

Om het voor de familie nog amusanter te maken, bieden we als babyspa exclusieve fotoshoots aan. We hebben een mooie omgeving met eigenaardige plekjes en decoraties om de spa-belevenis mee vast te leggen. 

Voordat je het weet is je baby alweer zo veranderd!

Geloof ons, als ouder zie je je baby elke dag. Voor ons, is het heel anders. We zien de baby’s om de zoveel tijd weer en merken op hoe veel verandering en groei er is. Wat hartstikke mooi is, maar als ouder merk je dat dag tot dag toch minder snel op.  Hoe bijzonder is het om dit vast te leggen en er later op terug te zien, wanneer je kleine er ook voor jouw beeld anders uitziet. Dat kan met onze LoLo Fotoshoot.

Wat neem je mee naar de fotoshoot?

Neem een leuke outfit, een speentje, een normale luier en extra voeding voor je baby mee. Voor de familiefoto’s is het het mooist om neutrale tinten en zachte kleuren aan te doen. Neem een kijkje op onze website om te zien welke benodigdheden de babyspa voorziet voor de gewoonlijke sessie. 

Een dagje genieten in de babyspa
We plannen een ruime sessie voor je in om zowel van de floatsessie, de babymassage als de fotoshoot te kunnen genieten. De babyspa is voorzien van een warme ambiance en dekentjes. In de babyspa is er de ruimte en tijd om borstvoeding of een flesje te geven, te knuffelen, een kopje thee of koffie te drinken en ons je verzoeken in de fotoshoot mee te geven. We zullen er een leuke sessie van maken met beelden die jij het liefst mee naar huis wil nemen.

Hoe ziet een dagje fotoshoot eruit?

Je wordt door ons verwelkomd en begeleid naar de zitruimte om nog even een flesje of hapje te doen met je baby. Op deze manier is je kleintje ultiem voorbereid voor de leuke sessie die te komen staat. De ouder(s) – verzorgers kleden de kleine uit, vanaf dit moment beginnen wij met fotograferen. We zullen samen de kleine in de baby jacuzzi leggen. Net zoals een gewoonlijke sessie, float je baby 15-30 minuten. Afhankelijk van wat hij of zij volhoudt – de foto’s er het beste uit zullen zien. Tijdens het floaten zullen er foto’s worden gemaakt van de baby en de aanwezigen, mochten zij dit willen. Na het floaten staat de babymassage gepland, deze doet de masseuse stapsgewijs voor en de ouder – verzorger doet dit bij zijn/haar baby na. Ook hier leggen wij de momenten weer vast, we nemen close ups van je baby, sfeerfoto’s in de babyspa, maar ook de ouder – verzorger en de ruimte zullen in de foto’s terugkomen.

Cakesmash Shoot

Jouw baby wordt alweer 1 jaar! En hier hoort een klein feestje bij. Natuurlijk horen hier slingers, ballonnen en een taart bij. Dit wordt verzorgd naar jullie wens. Maak de afspraak op tijd zodat de foto’s op zijn/haar verjaardag klaar zijn.

€ 175,- nu € 149,-

Babyspa Shoot

We plannen een ruime sessie voor je in om zowel van de floatsessie, de babymassage als de fotoshoot te kunnen genieten. We zullen er een leuke sessie van maken met beelden die jij het liefst mee naar huis wil nemen. 

€ 149,-