Fotoshoot Baby spa

Welkom bij onze betoverende wereld van Baby Spa LoLo, waar we momenten van puur geluk vastleggen en koesteren. Ontdek onze unieke fotoshoots die niet alleen onvergetelijke herinneringen creëren, maar ook de tederheid van de babytijd vereeuwigen. Dompel jezelf onder in de magie van onze drie betoverende fotosessies, elk ontworpen om de kostbare momenten van je kleintje op een onvergetelijke manier vast te leggen.

Cake Smash Fotoshoot: een smakelijk feest!

Bij de Cake Smash Fotoshoot vieren we de overgang naar het eerste levensjaar op een zoete en speelse manier. Laat je kleintje zich uitleven in een kleurrijk festijn van taart en lekkernijen, terwijl onze professionele fotograaf de zoete glimlachjes en vrolijke gebaren vastlegt. Het is niet alleen een fotoshoot: het is een feestelijke ervaring die de vreugde van de eerste verjaardag viert. Smul mee van de zoete herinneringen!

Belangrijk is dat je baby uitgerust en tevreden is voor de sessie. Zorg ervoor dat je kleintje zijn of haar slaapje heeft gedaan en een voldaan buikje heeft. Dit draagt bij aan een positieve ervaring, waarbij je baby zich comfortabel voelt en de fotosessie optimaal kan genieten.

Baby Spa LoLo Fotoshoot: drijvend in tederheid 

Onze Baby Spa LoLo Fotoshoot omarmt de magie van float en babymassage, waarbij jouw kleintje op een zachte wolk van ontspanning drijft. Terwijl de baby geniet van deze rustgevende ervaring, leggen we niet alleen de liefdevolle interacties vast, maar ook de prachtige momenten van ontdekking en verwondering. Het is niet alleen vermaak: het is een diepgaande verbinding tussen ouder en kind, vastgelegd in beelden die een leven lang meegaan.

Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomd en begeleid naar de zitruimte, waar je samen met je baby nog even kunt genieten van een flesje of hapje ter voorbereiding op de komende sessie. Zodra de ouder(s) de kleine hebben uitgekleed, beginnen wij direct met fotograferen. De baby wordt liefdevol in de baby jacuzzi geplaatst voor een sessie van 15-30 minuten, afhankelijk van zijn of haar comfort. Tijdens het floaten leggen we niet alleen de baby vast maar ook de interactie tussen de baby en de aanwezigen, als zij dat wensen.
 
Na het floaten staat de babymassage op het programma. Onze masseuse demonstreert stapsgewijs de massage, waarna de ouder(s) dit zelf bij hun baby toepassen. We vangen deze intieme momenten in close-ups van de baby, sfeervolle foto’s in de babyspa en laten ook de ouder(s) en de ruimte schitteren op de foto’s. Zo ontstaan waardevolle beelden van deze bijzondere ervaring.

Melkbad Fotoshoot: koesteren in zachtheid

Voor de meest tedere beginweken (baby 4-6 weken oud) bieden we de Melkbad Fotoshoot aan, waarin jouw baby wordt ondergedompeld in een bad van pure zachtheid. Ervaar de liefdevolle verzorging terwijl we de intieme momenten van vertroeteling vastleggen. De voordelen van deze fotosessie gaan verder dan het esthetische: het is een viering van de unieke band tussen ouder en baby tijdens de kostbare eerste zes weken. Ontvang prachtige beelden van een tijd waarin liefde en tederheid overvloeien.

Bij Baby Spa LoLo streven we ernaar om niet alleen momenten vast te leggen, maar om ervaringen te creëren die voor altijd in je hart zullen resoneren. Ontdek de magie van het ouderschap met onze fotosessies, waar elk beeld een verhaal vertelt van liefde en geluk van de allerkleinsten.

Wat neem je mee naar de fotoshoot?

Babyspa Benodigdheden: zorg ervoor dat je de benodigde items meeneemt zoals aangegeven op onze babyspa benodigdheden lijst (beschikbaar in onze veelgestelde vragen sectie).

Tweede outfit voor de Cake Smash: voor de Cake Smash Fotoshoot mag je een extra outfit voor je kleintje meebrengen. Zo kunnen we variatie toevoegen aan de foto’s en verschillende stijlen vastleggen.

Lieve knuffel: een leuke knuffel van thuis mag natuurlijk niet ontbreken. Het zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel, maar kan ook leuke, speelse momenten tijdens de fotosessie creëren.

Hoe ziet een dagje fotoshoot eruit?

Bij onze exclusieve Baby Spa Lolo fotoshoot draait alles om intieme en privé-momenten tussen jou en je kleintje. Hier is wat je kunt verwachten:

Privé ruimte voor 1 uur: tijdens de Baby Spa Lolo fotoshoot heb je de volledige ruimte een uur lang helemaal voor jezelf en je kleintje. Geen afleidingen, enkel de serene sfeer van de spa omringt jullie terwijl we de meest kostbare momenten vastleggen.

Twee volwassenen mogen mee: geniet samen met je partner, grootouder of een andere speciale persoon van deze intieme ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is om deze momenten te delen met de mensen die het dichtst bij je staan.

Koffie en thee: laat jezelf verwennen met onze heerlijke koffie- en theesoorten. Of je nu de voorkeur geeft aan een aromatische kop koffie om de dag te beginnen of liever ontspant met een kalmerende kop thee, wij hebben voor elk wat wils.

25 prachtige foto’s: na de fotosessie ontvang je 25 hoogwaardige foto’s die je kunt downloaden en voor altijd kunt koesteren. Elk beeld legt de unieke persoonlijkheid van je kleintje vast.

Gepersonaliseerd online album: al je kostbare momenten worden samengebracht in een online album dat speciaal voor jou is gemaakt. Eenvoudig te delen met familie en vrienden, zodat iedereen kan meegenieten van deze bijzondere herinneringen.

Taartkeuze en personalisatie: voor de Cake Smash Fotoshoot is de taart niet zomaar een taart. Je krijgt de kans om de taart te kiezen en te personaliseren, zodat het perfect past bij het thema en de stijl van de fotoshoot.

Bij Baby Spa LoLo houden we van tijdloze elegantie en adviseren we neutrale tinten voor een warme ambiance op je foto’s. Kies crèmes, taupe en grijstinten voor een rustige achtergrond. Voor extra warmte voeg roze of paars toe, voor een kalme sfeer is blauw perfect, en groen biedt een gebalanceerde uitstraling. Ontdek op onze Instagram-pagina inspiratie en zie hoe andere ouders prachtige momenten hebben vastgelegd met verschillende kleurencombinaties. Laat je inspireren en vind de perfecte tinten voor jouw unieke fotoshoot!

De babyspa is voorzien van een warme ambiance en dekentjes. In de babyspa is er de ruimte en tijd om borstvoeding of een flesje te geven, te knuffelen, een kopje thee of koffie te drinken en ons je verzoeken in de fotoshoot mee te geven. We zullen er een leuke sessie van maken met beelden die jij het liefst mee naar huis wil nemen.

Cake Smash Fotoshoot

Jouw kleintje wordt alweer 1 jaar! Tijd voor een feestje met slingers, ballonnen en een taart, allemaal verzorgd naar jullie wensen. Zorg ervoor dat je de afspraak op tijd maakt, zodat de foto’s op zijn/haar verjaardag klaar zijn om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

Babyspa fotoshoot

Baby Spa LoLo Fotoshoot

We hebben een ruime sessie voor jullie gepland, zodat de kleine optimaal kan genieten van het floaten, de babymassage en de fotoshoot. We streven ernaar om een leuke en ontspannen sessie te creëren, met beelden die jullie als gezin het liefst mee naar huis wilt nemen. Laat deze ervaring een prachtige herinnering worden aan de bijzondere momenten met jouw kleintje.

Een dagje genieten bij Baby Spa LoLo in Utrecht

Boek nu je sessie online

Afspraak maken