Babyspa LoLo Melkbad

Babyspa fotoshoot

Verwennerij en Verzorging bij Baby Spa LoLo

Ben je al bekend met de geschiedenis van het melkbad? Het schijnt tal van voordelen te hebben en al tijden één van de grootste verzorgingstips te zijn! Verwennerij, verzorging, verzachting en beloning staan centraal…

De eiwitten, mineralen en oliën in melk hydrateren niet alleen de huid, maar ondersteunen ook de gezonde ontwikkeling van de huidstructuur. Het verhoogt de lichaamsweerstand en bloedcirculatie, desinfecteert de huid. Het ontspant en kalmeert baby’s zelfs!

Babyspa fotoshoot

Geniet van Magische Momenten bij Baby Spa LoLo

Dit fenomenale verzorgingsritueel hebben wij naar onze babyspa gehaald. Nu ook beschikbaar voor de kleine lievelingen van 2 weken oud tot 6 weken oud.

Samen maken we het warme melkbad van je kleine klaar, kiezen we de gewenste bloemen uit, doen we je baby voorzichtig in het melkbad. En genieten maar! Met onze handgemaakte washandjes kun je over het kleine lichaampje van je baby strijken, water over het hoofdje gieten of gewoon vol bewondering toekijken hoe je baby in het melkbad in slaapt komt te vallen.

Voordelen van een melkbad voor baby’s

Een melkbad voor baby’s helpt bij:

  • het behandelen van huidproblemen, omdat moedermelk barst van de positieve eigenschappen die zowel de binnenkant als de buitenkant van je baby voeden, beschermen en genezen. Studies tonen aan dat moedermelk genezende eigenschappen heeft.
  • melk werkt verzachtend en vochtvasthoudend voor de huid, doordat melk dode huidcellen verwijdert. 
  • melk bevat vele vitaminen en mineralen, zoals vitamine E en zink. 

Vereeuwig dit bijzondere moment door te kiezen voor een melkbad fotoshoot
Wij leggen de warme, zoete beelden voor jullie vast om naar terug te kijken. De fotoshoot zal bestaan uit delen van het prepareren van het melkbad, je lieve baby in het melkbad en op verzoek komen de ouder(s) op beeld te staan.

€ 175

Reserveren

Veelgestelde vragen

Babyspa fotoshoot

FAQ

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord dat je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat neem je mee naar de fotoshoot?

Neem een speentje, een normale luier en extra voeding voor je baby mee. Voor de familiefoto’s is het het mooist om neutrale tinten en zachte kleuren aan te doen. Neem een kijkje op onze website om te zien welke benodigdheden de Baby Spa voorziet voor de gewoonlijke sessie.

Een dagje genieten bij Babyspa LoLo in Utrecht

Boek nu je sessie online

Reserveren
Hydrotherapie