Babyspa cadeaubon

De Cadeaukaart

Iedereen kent het wel: je bent op zoek naar een leuk kraamcadeau, maar hebt geen idee wat een uniek en verassend cadeau is. Dan ben je bij Baby Spa LoLo aan het juiste adres! Een cadeaukaart van Baby Spa LoLo is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Een cadeaukaart voor de babyspa is ideaal als kraam cadeau. Andere momenten om de kaart cadeau te doen zijn tijdens een babyshower, een Gender-Reveal party, de feestdagen, of gewoon zomaar.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Het leuke aan een cadeaukaart van Baby Spa LoLo is dat je het kunt personaliseren met je eigen lieve of grappige bericht voor de ontvanger. Zo maak je een persoonlijk cadeau origineel en leuk om te krijgen! We kunnen de cadeaukaart natuurlijk ook inpakken in een leuk cadeau tasje met eventueel andere leuke cadeautjes die te kiezen zijn in de babyspa. Zo maak je jouw kraamcadeautje nog leuker en completer. Kom gerust langs in de babyspa of neem contact met ons op.

De cadeaukaarten van Baby Spa LoLo zijn verkrijgbaar vanaf € 25,-. Deze zijn tot 2 jaar na de aanschafdatum geldig. De ontvanger kan de kaart gebruiken voor een arrangement naar keuze.

De cadeaukaarten zijn enkel geldig op arrangementen.

Bestellen Veelgestelde vragen

Digitale cadeaubon

Fysieke cadeaubon

Levertijd fysieke cadeaubon 1 tot 2 dagen.
Tijdens onze openingstijden kun je bij ons langskomen voor een cadeaubon. We raden aan eerst telefonisch contact op te nemen voor het afhalen van je cadeaubon.

De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aanschaf.

Voordelen Baby Spa

♡ Hydrotherapie vergroot eetlust.
♡ Hydrotherapie verbetert het slaappatroon.
♡ Een sessie bevordert de balans en coördinatie.
♡ Een sessie stimuleert de emotionele en cognitieve ontwikkeling van de baby.
♡ Een sessie helpt tegen krampjes.
♡ Hydrotherapie minimaliseert de pijntjes en kwalen.

Ouders zijn blij met ons!

Bekijk hier onze online recensies.

”Nu twee keer bij Babyspa Lolo geweest en wat hebben we er van genoten! Er hangt een fijne, rustige sfeer, het is er netjes en mooi ingericht en de dames zijn super vriendelijk! Ons dochtertje Lily heeft er echt van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en ook heel leuk om als cadeautje te krijgen/geven.”

Nicky M.

”Een mooie ervaring om mee te maken, een cadeaubon gehad tijdens mijn babyshower. Zeker een aanrader. Mikai is overdag totaal geen slaper hoog uit 30 a 45 minuten, maar na 30 minuten floaten en een lekkere massage. Slaapt meneer 4 uur achter elkaar en de nachten worden door gehaald. Zeker een aanrader voor mama’s met slechte slapertjes. Een mooie spa en vriendelijk personeel die je welkom laat voelen en met je mee denkt… Wij komen zeker nog een keertje langs.”

Felicia D.

”Me zoontje van 3 weken was helemaal zen. Wat een lieve vrouw is het ook! Super bruikbare tips gekregen, kan niet wachten om deze toe te passen want je zag hem echt zen worden van de gekregen tips. Wij komen zeker snel terug! Liefs en een dikke knuffel van Chez.”

Sharon T.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon gebruiken?

Heb je een cadeaubon ontvangen, dan kun je een afspraak bij ons inplannen om deze te gebruiken. Dit kan telefonisch of per mail: 06 14 71 15 28 / info@babyspa-lolo.nl. Vergeet de cadeaubon niet mee te nemen naar je afspraak.

Vanaf welke leeftijd is de baby spa geschikt?

Onze arrangementen zijn geschikt voor baby’s vanaf 2 weken t/m 1 jaar oud. Wij hebben diverse floats die bij de grootte en leeftijd van uw baby passen, op deze manier wordt het floaten voor elke baby geoptimaliseerd. Je kunt hierbij denken aan hals floats (vanaf 2 weken t/m 1 jaar) en rug float ringen (vanaf 3 maanden t/m 1 jaar). Samen zoeken we naar de juiste float voor de baby en wegen we je baby in de spa af.

Wanneer is de beste tijd om mijn baby mee te nemen naar de spa?

Heeft je baby moeite met slapen? Dan raden wij het aan om in ieder geval een sessie te kiezen met een massage, daarnaast een tijd uit te kiezen waarin je baby wilt laten inslapen.

Kom je bij ons genieten?

Boek nu je sessie online.

Afspraak maken