Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. We vragen je deze dus altijd goed door te nemen voor het maken van de afspraak.

 • Per baby zijn twee bezoekers toegestaan, waaronder een leeftijdsgrens van acht jaar oud valt
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de babyspa
 • De kortingscodes zijn niet bruikbaar in verband met een cadeaukaart
 • De cadeaukaart is enkel in te dienen bij de losse sessies: Only Float, LoLo Special en LoLo Friends, afzonderlijk van een fotoshoot en producten
 • Het is niet toegestaan te bellen of videobellen in de babyspa, tenzij er geen andere bezoekers aanwezig zijn
 • Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met het annuleringsbeleid, hierover meer onder ”Algemene vragen -> Hoe annuleer ik mijn afspraak?”
 • De sessie duur wordt ingekort bij een te late aanwezigheid, na 20 minuten vervalt de afspraak
 • Bij ziekte of aanvangende symptomen dien je de afspraak te verplaatsen, voor meer informatie hierover, neem een kijkje in ons annuleringsbeleid
Vanaf welke leeftijd is een baby spa geschikt?

Onze arrangementen zijn geschikt voor baby´s vanaf 2 weken t/m 1 jaar oud. Wij hebben diverse floats die bij de grootte en leeftijd van jouw baby passen, op deze manier wordt het floaten voor elke baby geoptimaliseerd. Je kunt hierbij denken aan nek-floatringen (vanaf 2 weken t/m 1 jaar) en rug-floatringen (vanaf 3 maanden t/m 1 jaar). Samen zoeken we naar de juiste float voor jouw baby.

Wanneer is de beste tijd voor een baby spa?

Heeft jouw baby moeite met slapen? Dan raden wij aan om in ieder geval een sessie te kiezen met babymassage, daarnaast een tijd uit te kiezen dat na het slaapje van je baby komt. Als je baby zijn/haar slaapje niet heeft gehad, kan je baby zich rusteloos voelen en zou dit negatief kunnen uitpakken tijdens de sessie. De baby’s vallen in principe na de sessie altijd in slaap, ongeacht het tijdstip dat je hebt gekozen.

Hoe plan ik het voeden van mijn baby in voor een sessie?

Die vraag komt weleens naar voren en dat is oké, want elke baby is anders. Wij raden het aan de baby voor de sessie recent nog gevoed hebben. Wij horen wel eens van ouders dat de baby bij een afspraak om 11 uur ‘s morgens, 8 uur is gevoed en dat de baby reguliere voedingstijden heeft, prima. Dat is echter bij een sessie te vroeg, de baby krijgt namelijk al snel trek zodra hij of zij in het water wordt gelegd. En dit kan de sfeer van de baby erg beïnvloeden, laten we de baby dus binnen de 30 minuten voor aanvang nog voeden. Ook tijdens de sessie mag er gevoed worden, dat is geen probleem! Zo kan de kleine alle pret uit de sessie halen en heeft mama of papa het ook leuk.

Hoe lang duurt een sessie?

Dat ligt geheel aan de sessie. Onze Only Float Sessie duurt 45 minuten. De overige sessies duren 60 minuten. Je wordt 5 minuten voor aanvang op locatie verwacht, zo kun je in alle rust je baby nog voeden, zelf tot rust komen, een bakje drinken en naar onze uitleg luisteren. Op deze manier kunnen we de sessie tijd optimaal benutten. Het floaten duurt 15 t/m 30 minuten, afhankelijk van de baby. Het kan zijn dat je baby er na 15 minuten uit wil, dat is geen probleem. Naarmate de sessies zal de baby langer in de jacuzzi willen zitten. De massage duurt 15 t/m 20 minuten en hetzelfde geldt hiervoor. Zo houden we bij een sessie 15 minuten over om om te kleden, foto´s te maken en nog een bakje te drinken. En zo verloopt een sessie bij Baby Spa LoLo.

Het is voor ons van belang dat bezoekers zich aan de tijdschema van hun sessie houden, om de rust voor elke bezoeker in de babyspa te waarborgen. We adviseren daarom ook gedurende de sessie een flesje klaar te maken, voor het geval de kleine weer trek krijgt en deze aan te geven. Als de sessie tijd voorbij is en het druk is, is er helaas geen mogelijkheid om achteraf nog te voeden.

Hoe verloopt de schoonmaak van een babybad?

Elke jacuzzi wordt voor en na gebruik schoongemaakt met natuurlijke schoonmaakmiddelen zonder chemische toevoegingen, vervolgens worden overige stofjes etc. nog een keer voor aanvang met water weggespoeld en wordt het water gezuiverd. Het water in de jacuzzi wordt na afloop niet hergebruikt.

Het gezuiverde water is normaliter tussen de 35° C en 37° C.

Hoeveel bezoekers mogen er bij een sessie aanwezig zijn?

Dit is natuurlijk een hartstikke leuke ervaring die je met velen zou willen delen. Echter, zijn er bij een sessie maximaal twee bezoekers toegestaan, waaronder de leeftijdgrens van 8 jaar oud valt.

De veiligheid wordt aangetast zodra er wordt gespetterd met het water en de vloer nat wordt, we stellen veiligheid voorop en vragen de voogden dan ook op te letten in de spa. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Mag ik foto's en video's maken of videobellen?

Het maken van foto´s en videos is uiteraard toegestaan mits andere baby’s en andere gezinnen er niet opstaan, dit wegens privacy redenen. We zouden het appreciëren als u ons op uw post kunt taggen @babyspalolo.

Het is niet toegestaan om naast andere bezoekers aan de telefoon te bellen – videobellen. Dit, om de rust in de spa te waarborgen. Helaas moeten we deze regel hanteren, omdat andere bezoekers hier last van kunnen hebben. Ben je op het moment de enige bezoeker, dan is er uiteraard uitzondering.

Het is enkel toegestaan om met een telefoon beelden vast te leggen. Het gebruiken van de fotocamera in de babyspa is niet mogelijk.

Hoe vaak mag ik met mijn baby naar de spa?

Het eerste bezoek zal al gelijk effect hebben op jouw baby. Des te vaker jij je baby naar de baby spa brengt, des te meer de effecten op de baby zullen aanhouden. De gezondheidsvoordelen worden als het ware opgebouwd. Ter voorbeeld, een baby waarvan de beenspieren meer getraind worden, zal sneller leren lopen en hydrotherapie stimuleert deze ontwikkeling. Of een baby die regelmatig gemasseerd wordt, die zal een sterkere band hebben met degene die masseert en zal de band sterker zijn dan die van een baby die niet wordt gemasseerd. Voor de liefhebbers hebben we een rittenkaart, de sessies zijn op deze manier goedkoper en kan je altijd passende data doorgeven, deze hoeven niet bij aankoop te worden vastgelegd. De baby spa mag ook eenmalig zijn, wat voor jou werkt en wat jij voor ogen hebt.

Mijn baby heeft oorbellen. Is dat erg?

Dit kan geen kwaad, het water in de jacuzzi is gezuiverd en zal niet prikkelen of voor irritaties zorgen.

Mijn baby heeft eczeem. Is dat erg?

Ook dit is geen probleem. In de spa hebben wij crèmepjes tegen eczeem, gebruiken wij natuurlijke, biologische producten en hebben wij zelfs magnesium zout wat helpt tegen eczeem en andere huidklachten. Ook is het water in de jacuzzi gezuiverd en chloorvrij, wat verzorgd werkt.

Premature en dysmature baby's

Baby Spa LoLo is ook geschikt voor baby’ s met een fysieke of mentale achterstand, maar ook baby´s die te vroeg zijn geboren. Wij hebben ervaring met baby´s die een achterstand hebben en adviseren daarom om zo jong mogelijk met de spa sessies te beginnen om gewenning te creëren en om meer voordeel te verkrijgen voor de ontwikkeling van jouw baby. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Private session

Baby Spa LoLo biedt ook private sessions aan!

Hierbij is het mogelijk om met zes bezoekers te kijken hoe de kleine aan het genieten is, terwijl je zelf aan het genieten bent van een gebakje! Tevens sluiten wij onze deuren een uur lang voor jullie en jullie alleen.

Plan de private session door te berichten naar ons WhatsApp nummer: +31 6 14711528

Ik heb een cadeaubon, wat nu?

Heb je een cadeaukaart ontvangen, dan kan je telefonisch een afspraak bij ons inplannen om deze te gebruiken. De cadeaukaart dient op de afspraak mee te worden genomen.

Hoe zit het met EHBO?

Alle medewerkers in de spa beschikken over een EHBO-diploma, zodat alles in veiligheid wordt verricht en bij nood er iemand is die te hulp kan schieten.

Hoe bereik ik Baby Spa LoLo?

Met de trein: Station Maarssen (spoor 2). Baby Spa LoLo bevindt zich links tegenover het station. Wij zijn niet gelegen in het Bison Shopping Center, maar staan buiten. Met de auto: Baby Spa LoLo bevindt zich achter parkeergarage Bison Shopping Center, hier kan je 4 uur lang gratis parkeren.

Kom je uit parkeergarage Bison Shopping Center gelopen, loop dan met de uitgang naar rechts, rechtdoor richting Station Maarssen toe. Wij staan met de rug naar het station toe, links aan de overkant en zijn te herkennen aan onze stickers op de ramen.

Hoe annuleer ik mijn afspraak?

Ben je om een of andere reden verhinderd om op afspraak te komen of wil je jouw afspraak annuleren? Dan is dat tot 24 uur voor de afspraak nog mogelijk telefonisch of per e-mail te doen, je krijgt op deze manier een bevestiging van ons dat jouw afspraak is geannuleerd. Indien je op tijd je annulering hebt ingediend en een bevestiging van ons hebt ontvangen, krijg je de gelegenheid binnen 7 dagen een nieuwe datum te prikken. Heb je niet op tijd je annulering ingediend of ben je niet komen opdagen, dan ben je helaas jouw aanbetaling van 10 euro kwijt, dit geldt ook voor afspraken die gemaakt worden met een cadeaubon. Bij volledige annulering of het niet verzetten van de afspraak binnen 14 dagen, vervalt de gehele betaling. Bij ziekte of aanvangende symptomen raden wij het af om de sessie af te nemen en vragen wij jou de afspraak te herplannen, ook hier geldt het 24 ~ uur beleid. We hanteren een geen restitutie-beleid. 

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met het annuleringsbeleid.

Wat zijn de openingstijden?

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag 12:00 ~ 20:00

Donderdag 10:00 ~ 18:00

Vrijdag 10:00 ~ 18:00

Zaterdag 10:00 ~ 18:00

Zondag 10:00 ~ 18:00

Wat moet ik allemaal meenemen?

Wat de baby spa heeft:

 • Weegschaal
 • Natuurlijke oliën (ook te koop)
 • Pure Magnesium creme (ook te koop)
 • Pure Magnesium zout (ook te koop)
 • 100% organische katoenen handdoeken met onze logo (ook te koop)
 • Natuurlijke theesoorten
 • Extra handdoeken
 • Natte doekjes
 • Baby zwemluiers
 • Knuffels
 • Koffie en thee
 • Koude drankjes
 • Float Ringen
 • Thermometer voor het water
 • Water voor de voeding van uw baby

Wat jij zelf meeneemt:

 • Een extra luier voor na het floaten, extra voeding, extra kleding.
Ik ben te laat, wat nu?

Ben je meer dan 20 minuten te laat, moeten we helaas de afspraak annuleren en geldt ook hier het 24 ~ uur beleid dat wordt gehanteerd bij annuleringen.

Voordelen baby spa

♡ Hydrotherapie vergroot eetlust.
♡ Hydrotherapie verbetert het slaappatroon.
♡ Een sessie bevordert de balans en coördinatie.
♡ Een sessie stimuleert de emotionele en cognitieve ontwikkeling van de baby.
♡ Een sessie helpt tegen krampjes.
♡ Hydrotherapie minimaliseert de pijntjes en kwalen.

Een dagje genieten bij Babyspa LoLo in Utrecht

Boek nu je sessie online.

Afspraak maken
Baby Spa Lolo Hall