LoLo Friends Float reserveren

Heb je een cadeaubon? Deze kun je online niet verzilveren. Hiervoor dien je telefonisch contact met ons op te nemen. 

Reserveer je sessie hieronder.


The preselected service for shortcode is not available anymore. Please check your shortcode settings.

LoLo Friends Float

€ 74,99
per sessie

Vanaf 14 dagen tot 1 jaar oud
Hydrotherapie (floaten) 15-30 min.
Shantala Babymassage
Max. 2 volwassenen per baby

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon gebruiken?

Heb je u een cadeaubon ontvangen, dan kun je een afspraak bij ons inplannen om deze te gebruiken. Dit kan telefonisch of per mail: 06 14 71 15 28 / [email protected]. Vergeet de cadeaubon niet mee te nemen naar je afspraak.

Vanaf welke leeftijd is de Baby spa geschikt?

Onze arrangementen zijn geschikt voor baby’s vanaf 2 weken t/m 1 jaar oud. Wij hebben diverse floats die bij de grootte en leeftijd van uw baby passen, op deze manier wordt het floaten voor elke baby geoptimaliseerd. Je kunt hierbij denken aan hals floats (vanaf 2 weken t/m 1 jaar) en rug float ringen (vanaf 3 maanden t/m 1 jaar). Samen zoeken we naar de juiste float voor de baby en wegen we je baby in de spa af.

Wanneer is de beste tijd om mijn baby mee te nemen naar de spa?

Heeft je baby moeite met slapen? Dan raden wij het aan om in ieder geval een sessie te kiezen met een massage, daarnaast een tijd uit te kiezen waarin je baby wilt laten inslapen. Is dit ´s avonds, dan raden wij een Sleep Well floatsessie aan, zodat de baby een fijne nachtrust tegemoet kan gaan, deze is na 18:00 uur en tevens het enige arrangement dat je kunt boeken na deze tijd. De baby´s vallen in principe na de sessies in slaap, ongeacht het tijdstip dat je hebt gekozen. Voor een optimale ervaring raden wij het niet aan de baby voor de sessie in te laten slapen.